شماره تماس 00982155140531
پردیس کلینیک
Uncategorized @fa
ترک شیشه

ترک شیشه

فهرست مطالب

ترک شیشه با ترک اعتیاد به مواد مخدر دیگر بسیار متفاوت است. چرا که اعتیاد به شیشه به دلیل وابستگی بالای فرد به آن، باید تحت نظر یک درمانگر متخصص صورت گیرد. شیشه یکی از مواد محرکی است که این روزها مصرف آن رواج پیدا کرده و دارای عوارض جسمانی و روانی مختلفی نیز هست. با از مصرف شیشه افراد سطح انرژی‌شان بالا می‌رود و توهم شدید دارند. به شکلی که مصرف کنندگان شیشه در دفعات اولیه مصرف، تا 72 ساعت نمی‌خوابند. بعد از تمام شدن نئشگی، فرد مصرف کننده به شکلی احساس خستگی دارد که ممکن است، دو شبانه روز کامل خواب باشد. بعد از بیداری نیز سردردهای شدید، بی‌قراری، لرزش و حرکات غیر طبیعی در دست و سر را تجربه خواهد کرد. با توجه به عوارض شدید این ماده مخدر، ترک شیشه از اهمیت بالایی برخوردار است. در ادامه این مقاله به صورت کامل درباره روش‌های مختلف ترک اعتیاد به شیشه صحبت کرده‌ایم.

بنر- تماس- با -ما -پردیس - کلینیک

شیشه چیست؟

شیشه در بازار سیاه با نام‌هایی مانند کرانک، آیس، کریستال، مت و گچ در دسترس مصرف کنندگان قرار می‌گیرد. این ماده مخدر یکی از قوی ترین روان گردان‌ها محسوب می‌شود. شیشه سفید رنگ، بی بو، با طعمی تلخ، حلال در آب و الکل است و در بسته‌های کوچکی توزیع می‌شود.

در دهه‌های قبل، از مت ‌آمفتامین‌ها برای درمان برخی از بیماری‌ها مانند افسردگی، بیش فعالی و چاقی مفرط استفاده می‌کردند. اما بعدها و با انجام آزمایشات مختلف، پزشکان متوجه شدند که از این دارو می‌توان برای رفع خستگی و گرسنگی نیز استفاده کرد.

ماده مخدر شیشه را به صورت استنشاقی، تدخین، خوراکی و یا تزریق وریدی مصرف می‌کنند. نوع مصرف شیشه بر خلق و خوی فرد تاثیر می‌گذارد. 10 ثانیه بعد از مصرف، شیشه وارد گردش خون شده و به مغز می‌رسد و بر سیستم اعصاب مرکزی تاثیر می‌گذارد. بنابراین فرد مصرف کننده حس سرخوشی و لذت پیدا می‌کند که این حس ناشی از رها شدن مقادیر زیادی دوپامین در مغز است.

اثر استعمال استنشاقی شیشه 8 تا 24 ساعت پس از مصرف همچنان مشاهده می‌شود. همچنین تا 12 ساعت پس از مصرف در ادرار نشان داده می‌شود. مت آمفتامین‌ یکی از شایع‌ترین مواد مخدر در دنیا است که افراد 15 تا 65 ساله بیشترین مصرف کنندگان آن را تشکیل می‌دهند.

ترک شیشه

زمانی که شخص شیشه مصرف می‌کند، 50 درصد از گیرنده‌های دوپامین و سروتونین در مغز از بین می‌روند. این موضوع نشان می‌دهد که علاوه بر وابستگی جسمانی، شیشه وابستگی روانی هم دارد و ترک شیشه باید به سرعت صورت گیرد. به همین دلیل کلینیک پردیس به عنوان بهترین مرکز ترک اعتیاد در تهران در زمینه ترک شیشه از اصولی‌ ترین روش‌ها استفاده می‌کند.

ترک شیشه

ترک شیشه با مواد مخدر دیگر فرق دارد، چون اگر روش نادرستی استفاده شود، عوارضی بدتر از مصرف آن به دنبال خواهد داشت. به همین دلیل لازم است که فرد بیمار صبر و تحمل زیادی در راه ترک شیشه داشته باشد.

شیشه قوی ‌ترین نوع متا آمفتامین‌ها است و در بازه زمانی 9 تا 12 ساعت بیشترین اثر را روی بدن خواهد داشت. اگر ترک شیشه با روش‌های اصولی انجام نشود، می‌تواند تاثیرات جبران ناپذیری روی روان بیمار داشته باشد.

دلایل ترک شیشه چیست؟

اعتیاد به شیشه باعث ایجاد تغییرات شیمیایی در مغز می‌شود. شیشه باعث به وجود آمدن اختلالات مغزی در فرد می‌شود و سبب بروز رفتارهای نامتعارف در افراد می‌گردد. به همین خاطر ترک  هروئین و شیشه از اهمیت بالایی برخوردار است. البته باید بدانید که از دید فرد بیمار مصرف شیشه احساس شادابی و افزایش توانایی بدنی به او می‌دهد.

فردی که تحت تأثیر این مواد است، می‌تواند چیزهایی را ببیند و یا بشنود که دیگران قادر به احساس آن‌ها نیستند. این مورد می‌تواند آسیب‌زا باشد چرا که فرد بر اساس توهم خود دست به اعمالی می‌زند که درباره خطر این کارها آگاهی ندارد.

همچنین مصرف شیشه می‌تواند برای کسانی که زمینه ژنتیکی ابتلا به بیماری‌های روان ‌پریشی را دارند، به عنوان یک عامل محرکه عمل کند. در نتیجه هر چقدر زودتر برای ترک شیشه اقدام کنید، در جهت منافع شخصی خود و خانواده‌تان قدم برداشته‌اید.

شیشه با تحریک بیش از حد دوپامین و نور اپی نفرین باعث برانگیختگی بیش از حد سیستم عصبی مرکزی می‌شود. همچنین باعث جمع شدن مقدار زیادی دوپامین در فضای بین سلول‌های مغز خواهد شد. باید بدانید که مصرف مداوم شیشه 50 درصد از گیرنده‌های دوپامین و سروتونین مغز را از بین می‌برد. از دلایل مهم ترک شیشه می‌توان به جلوگیری از ابتلا به موارد زیر پرداخت:

  1. تعریق بیش از حد
  2. افزایش ضربان قلب
  3. آسیب به اندام‌های حیاتی
  4. اختلالات خواب
  5. خستگی مزمن
  6. بی خوابی
  7. افسردگی
عوارض ترک شیشه
عوارض ترک شیشه چیست؟

ترک شیشه و هر مواد مخدر دیگری که اعتیاد آورد باشد، عوارض به خصوصی دارد. در ادامه به بررسی عوارض ترک شیشه پرداخته‌ایم.

  • تمایل شدید به مصرف مجدد شیشه: یکی از شایع ترین عوارض ترک شیشه، میل شدید به مصرف دوباره این ماده مخدر است. معمولا افراد برای رهایی از دغدغه‌های فکری و ذهنی به مصرف شیشه روی می‌آورند. زمانی که تصمیم به ترک شیشه بگیرند، مجددا مشکلات و دغدغه‌هایشان را به خاطر می‌آورند. حتی ممکن است این گونه گمان کنند که از آن حالت سرخوشی و لذت خارج شده‌اند. این طرز فکر باعث می‌شود تا فرد مصرف کننده، مجددا به مصرف شیشه مشتاق باشد.
  • افسردگی: یکی دیگر از عوارض ترک شیشه، افسردگی است. زمانی که مصرف کننده پس از سختی‌های بسیار، مصرف این ماده مخدر را ترک کند، به نوعی افسردگی مبتلا می‌شود. این حس به دلیل آسیب‌های ناشی از مصرف شیشه به وجود می‌آید و بسیار مخرب است.
  • پرخوری و چاقی مفرط: یکی از عوارض ترک شیشه، افسردگی است و در ادامه این افسردگی، پرخوری وجود دارد. چاقی و پرخوری از دیگر عوارض خطرناک و آسیب زا ترک شیشه محسوب می‌شود.
  • بی انگیزگی: فرد در هنگام مصرف احساس لذت و خوشی را تجربه می‌کند، اما پس از ترک شیشه دیگر این احساس را نخواهد داشت. این موضوع باعث می‌شود تا نسبت به ادامه زندگی بی انگیزه و بی میل شود.
  • اختلالات خواب: یکی دیگر از عوارض ترک اعتیاد به شیشه، ایجاد اختلال در خواب است. ممکن است فرد بیش از حد پرخواب و یا دچار کم خوابی شود. این موضوع تا حدی طبیعی است اما هم کم خوابی و هم پرخوابی آسیب‌های زیادی را به بدن و به خصوص مغز می‌رساند.
عوارض ترک شیشه

عوارض ناشی از مصرف شیشه

مصرف شیشه باعث فعال شدن قسمت لذت در مغز و ایجاد توهمات مختلف می‌شود. اعتیاد به شیشه چنان اثری از خود در مغز به جای می‌گذارد که به شدت اراده فرد را برای ترک شیشه کاهش می‌دهد. ادامه دار شدن مصرف این ماده مخدر عوارض جسمی و روانی جبران ناپذیر و خطرناکی خواهد داشت. در این قسمت به برخی از شایع ترین عوارض مصرف شیشه در دراز مدت پرداخته‌ایم.

عوارض پوستی مصرف شیشه

به وجود آمدن عوارض پوستی بر اثر اعتیاد به شیشه در افرادی که مصرف طولانی مدت دارند، امری شایع است. افراد مصرف کننده شیشه دارای پوست‌های چروک، کدر و بیمارگونه هستند. همچنین به مرور زمان زخم‌های ناشی از اعتیاد به شیشه روی پوست‌شان مشاهده می‌شود. این زخم‌ها مانند جای مته هستند و در قسمت صورت و بازوی فرد بیمار دیده می‌شوند. اعتیاد به شیشه باعث تخریب لایه‌های پوستی می‌شود. همچنین افتادگی پوست و تغییرات ظاهری جزء مواردی هستند که به سرعت در فرد معتاد نمایان می‌شوند.

عوارض مصرف شیشه بر روی مغز

مصرف طولانی مدت شیشه با وجود لذت آنی بالایی که دارد، منجر به کاهش شدید آی کیو و آسیب به سلول‌های عصبی می‌شود. به همین خاطر ترک شیشه مانند ترک کراک جزء دشوار ترین موارد ترک اعتیاد بدون درد و خماری بمحسوب می‌شود. توجه داشته باشید که به هیچ عنوان نباید در طول دوره ترک شیشه، از بیمار غافل شد.

عوارض مصرف شیشه

بیش‌ترین تاثیرات اعتیاد به شیشه روی نورون‌های دوپامین و سروتونین است که بر چگونگی احساس، تصمیم گیری و قدرت تفکر فرد تاثیر می‌گذارند. این آسیب‌ها می‌توانند باعث بیماری‌هایی مانند افسردگی، پارانویا و سکته‌های مغزی شوند. اختلال در مهارت‌های حرکتی و تحلیل سلول‌های مغزی از دیگر عوارض سوء مصرف شیشه هستند که نباید آن‌ها را نادیده گرفت.

علائم مصرف شیشه

اغلب کسانی که شیشه مصرف می‌کنند دارای علائم یکسانی هستند، البته ممکن است برخی از علائم فقط در برخی افراد دیده شود. شدت هر یک از علائم مصرف شیشه ممکن است در افراد مختلف، متفاوت باشد.

بی خوابی یکی از شایع‌ترین علائم مصرف شیشه است. به شکلی که فرد پس از مصرف شیشه ممکن است چند روز بعد از مصرف نخوابد و سطح انرژی بالایی را تجربه کند. توهم شدید، خیره شدن به یک نقطه، صحبت کردن زیاد و رفتارهای پرخطر نیز از دیگر نشانه‌های مصرف شیشه است.

به دلیل مصرف انرژی زیاد پس از مصرف شیشه، با از بین رفتن اثر ماده در بدن، افراد به شدت احساس خستگی می‌کنند. پس از بیدار شدن هم فرد دچار سردردهای شدید و بی قراری خواهد شد.

از علائم دراز مدت مصرف شیشه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تنگی نفس
  • تعریق شدید
  • تهوع و اسهال
  • افزایش دمای بدن
  • افزایش فشار خون و ضربان قلب
  • آسیب به کبد و ریه
  • اختلالات مانیا
  • از بین رفتن بافت لثه
  • کم خونی
  • اختلال در روابط جنسی

با دانستن علائم مصرف این ماده مخدر می‌توان پی برد که چرا ترک شیشه از اهمیت بالایی برخوردار است.

علائم مصرف شیشه

ترک شیشه در منزل

ترک اعتیاد متادون و شیشه در منزل کار راحت و آسانی نیست، اما امکان پذیر و شدنی است. مهم ترین فاکتور ترک شیشه، خواست و اراده جدی بیمار برای ترک است. اغلب بیماران برای ترک شیشه تمایلی به بستری شدن در کلینیک ندارند و ترجیح می‌دهند در خانه و در کنار اعضای خانواده‌شان باشند. با توجه به قوی بودن این ماده مخدر، توصیه می‌شود برای ترک شیشه در منزل با متخصصان کلینیک ترک اعتیاد پردیس تماس بگیرید.

مدت زمان لازم برای ترک شیشه

شیشه یک ماده مخدر خطرناک است که با سرعت بالا، فرد مصرف کننده را به خود وابسته می‌کند. ترک شیشه یک موضوع مهم محسوب می‌شود و حتما باید تحت نظر پزشک و روانشناس انجام شود. با مراقبت‌های ویژه، سموم ناشی از مصرف شیشه طی 1 الی 7 روز از بدن خارج می‌شود. البته سم زدایی به معنی ترک شیشه به صورت قطعی نیست و صرفا مرحله اول ترک شیشه محسوب می‌شود.
با توجه به میزان و شدت اعتیاد فرد به این ماده مخدر، مدت زمان لازم برای ترک شیشه نیز متفاوت خواهد بود. در صورتی که در زمان بسیار کوتاه، اقدام به ترک شیشه صورت بگیرد، ترک این مخدر برای مصرف کننده راحت تر خواهد بود.
البته ترک شیشه ممکن است تا ماه‌ها طول بکشد. از لحاظ روانی این موضوع به زمان نیاز دارد تا آسیب‌هایی که به مغز وارد شده، جبران شود. بیشترین مدت زمان لازم برای ترک شیشه سه ماه است. البته باید فردی که ترک کرده در شرایط مناسبی قرار گیرد و به او کمک شود تا بتواند آسیب‌های گذشته را جبران کند.مصرف شیشه آسیب‌های زیادی را بر روی مغز و جسم می‌گذارد و کسب سلامتی پس از ترک شیشه به زمان نیاز دارد.

بهترین روش ترک شیشه

ترک شیشه بر اساس مدت، مقدار، نوع و روش مصرف، فرد ممکن است نیاز به درمان‌های متفاوتی داشته باشد. اما بستری شدن در کلینیک‌های ترک اعتیاد و استفاده از روش‌های مشاوره رایگان ترک اعتیاد در کنار همه روش‌ها ضروری است.

همه افراد به دنبال سریع‌ ترین و آسان ‌ترین راه برای ترک شیشه هستند. اما حقیقت این است که برنامه‌های کوتاه مدت و سریع، به ندرت موثر هستند. در ترک شیشه روش‌های تدریجی بهترین نتیجه را به همراه دارند و روش‌های سریع می‌توانند منجر به بازگشت فرد به مصرف دخانیات شوند. باید در نظر داشت که استفاده از چندین روش به صورت هم زمان، اثربخشی بهتری دارد و باعث تسهیل فرآیند ترک شیشه می‌شود.

بهترین روش ترک شیشه

ترک و درمان شیشه مطابق آخرین متدها جهانی

ترک شیشه به روش‌های مختلفی انجام پذیر است. اما کادر درمان کلینیک ترک اعتیاد پردیس همواره کوشیده‌اند تا مطابق با به روزترین استانداردهای جهانی اقدام به درمان بیماران کنند. به همین دلیل در این کلینیک برای ترک شیشه از آخرین متدهای جهانی استفاده می‌شود.

در این روش ترک شیشه، جلسات مشاوره با درمانگران برگزار می‌شود و بیمار مطابق با راهنمایی آن‌ها به اصلاح چهارچوب‌های ذهنی خود می‌پردازد. استفاده از این متد نه تنها به سلامت جسمانی بیمار کمک می‌کند، بلکه باعث اصلاح ذهن و روان بیمار نیز می‌شود.

خلاصه مطلب

تمامی مراحل ترک شیشه در کلینیک پردیس تحت نظر متخصصین ترک اعتیاد، روانشناسان و روانپزشکان و پزشکان متخصص قلب و ریه صورت می‌گیرد. تا علاوه بر حفظ سلامتی بیمار، بهترین نتیجه که ترک شیشه بدون بازگشت است، حاصل شود.

توجه داشته باشید که مدت زمان درمان به پارامترهای مختلفی مانند دوز شیشه، مدت زمان مصرف و سلامت بیمار بستگی دارد. در نتیجه مدت زمان ترک شیشه برای تمامی مصرف کننده‌ها یکسان نیست.

سوالت متداول ترک شیشه

شیشه در بازار سیاه با نام‌هایی مانند کرانک، آیس، کریستال، مت و گچ در دسترس مصرف کنندگان قرار می‌گیرد. این ماده مخدر یکی از قوی ترین روان گردان‌ها محسوب می‌شود. شیشه سفید رنگ، بی بو، با طعمی تلخ، حلال در آب و الکل است و در بسته‌های کوچکی توزیع می‌شود.

اعتیاد به شیشه باعث ایجاد تغییرات شیمیایی در مغز می‌شود. شیشه باعث به وجود آمدن اختلالات مغزی در فرد می‌شود و سبب بروز رفتارهای نامتعارف در افراد می‌گردد. به همین خاطر ترک اعتیاد به شیشه از اهمیت بالایی برخوردار است. البته باید بدانید که از دید فرد بیمار مصرف شیشه احساس شادابی و افزایش توانایی بدنی به او می‌دهد.

مصرف طولانی مدت شیشه با وجود لذت آنی بالایی که دارد، منجر به کاهش شدید آی کیو و آسیب به سلول‌های عصبی می‌شود. به همین خاطر ترک شیشه مانند ترک کراک جزء دشوار ترین موارد ترک اعتیاد بمحسوب می‌شود. توجه داشته باشید که به هیچ عنوان نباید در طول دوره ترک شیشه، از بیمار غافل شد.

نویسنده

کلینیک پردیس

دیدگاه (15)
  1. حسین محمد حسنی پور 18 تیر 1402

    سلام به دوستان هم درد امیدم رهایی از چنگال نامرد شیشه همه شما که در عذاب هستید من الان یک هفته از کمپ اومدم و ناامید و حال خراب ولی با خودم صادق هستم که مواد نزنم و صبر کنم الانم رفتم سرکار اینم از معجزات ترک و سلامتی هست ولی با حال گند میرم و امیدم به روزهای روشن پیش روم هست و خداوند عزوجل را به تمام مقدسات قسمش میدم دیگه منو همه شما را با مواد اونم شیشه امتحان نکنه دستم تو دست همدردهایی که از برادر و خواهر بهم نزدیکترن هست و امیدم را از شما میگیرم فقط دعام کنید و اینکه من بی شما محکوم به نابودی و فنا هستم به امید پاکی بی تاریخ همه شما یاحق

  2. امیر کیوانی 12 مرداد 1402

    علت کم صحبت کردن افراد بعد ترک شیشه چیست چ راهکاری پیشنهاد میکنید

    • نام آور روانشناس 28 مهر 1402

      با سلام، کم صحبت کردن یا به نوعی گوشه گیری فرد مصرف کننده میتونه ناشی از آثار مخرب مواد روی سیستم عصبی باشه ، یا فرد در تلاش برای ترک هست و جسم و ذهن درگیر هستند یا به نوعی با هم قهرن و هماهنگی تا حدی نا پایدار شده که فرد توان سخن گفتن را هم ندارد و فقدان انجام کنش در مصرف کننده آشکار هست ، دلیل بعدی هم این میتونه باشه که فرد پشیمان گشته و انگیزه ترک در فرد پدید می آید و نگرش به خماری فرد را ناراحت میکند ، (: ترک سخت است ولی زندگی بعد از آن آسان )

  3. گمنام 10 آبان 1402

    سلام لطفا کمکم کنید.
    ……. ترک کرده(البته نمیدونم مصرف میکنه یا نه) ، از روزی که ترک کرده حالت های مثل توهم داره… آیا جز اثرات ترک یا مجدد مصرف میکنه!؟؟
    البته بگم تایم خوابش خوب شده.
    نمیدونم. گیج هستم. میگم اگه مصرف میکنه ببریم کمپ. بعد میگم اگه مصرف نکرده باشه و ببرمش بدتر میشه.

    • matin 20 آبان 1402

      سلام
      ابتدا برای اطمینان از ترک باید از بیمار درکنار مشاوره توسط روانپزشک آزمایش نیز گرفته شود تا بعد از اینکه تمامی انواع مواد مصرفی احتمالی شناسایی شد
      خود فرد نیز به این باور برسد و اعتیاد خودش را قبول کند و خود برای ترک قدم اول را بردارد سپس توسط پزشک متخصص نقشه راه برای سم زدایی و پاکسازی کامل مواد از بدن طراحی و اجرا می گردد
      برای مشاوره رایگان و کسب اطلاعات بیش تر با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید:
      تلفن : 55134200-55142183 همراه : 09123072165

  4. گمنام 10 آبان 1402

    آیا توهم اینکه کسی دنبال فرد هست از اثرات ترک شیشه هست یا نه!؟
    دیگه دارم دیوونه میشم.
    کاش راجع به اثرات بعد از ترک کامل بگید. من هیچکس ندارم، راهی هم ندارم جز خدا.

    • matin 20 آبان 1402

      سلام دوست عزیز
      نشانه های محرومیت از شیشه بیش از اینکه جسمانی باشد به صورت عوارض روانی خود را نشان میدهد
      بی قراری
      بی حوابی
      میل شدید به مصرف
      توهم و پرخاشگری
      این ماده محرک به دلیل اثر گذاری بربخشی از مغز به نام سامانه لیمبیک تاثیرات مخربی بر فرد میگذارد
      اما اگر ترک اصولی و همرا با نظارت پزشک متخصص و روانشناس باشد تمامی این عوارض قابل کنترل هستند
      مرکز ترک اعتیاد پردیس شما را ابتدا در تشخیص تمامی مواد احتمالی مصرفی به صورت قطعی و سپس درمان هرکدام از آنها به صورت تخصصی راهنمایی میکند
      برای مشاوره رایگان و کسب اطلاعات بیش تر با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید:
      تلفن : 55134200-55142183 همراه : 09123072165

  5. حسنی 28 آبان 1402

    سلام پرحرف شدن و پرخاشگری بعد از ده روز از ترک شیشه عادی هست یانه؟ یا اینکه احتمال داره یواشکی داره مصرف میکنه؟

    • matin 27 آذر 1402

      سلام وقت بخیر
      بله از تاثیرات شیشه علاوبره بر نوروترانسمیتر ها روی بخش هایی از مغز تاثیر گذاشته که حافظه و تمرکز مختل کرده و همچنین فرد توهمات دیداری و شنیداری تجربه خواهد کرد
      ترک اصولی این ماده در بهبود علائم تاثیر خیلی زیادی دارد
      ترک اصولی تحت نظر پزشک متخصص و روانشناس با تنظیم برنامه شخصی انجام خواهد شد و باید شامل پیگیری های بعدی باشد
      در کلینیک ترک اعتیاد پردیس تحت نظر پزشک و روانشناس مجموعه مناسب ترین مسیر برای تجربه ترک آسان و شخصی سازی شده طراحی و اجرا خواهد شد
      مرکز ترک اعتیاد پردیس شما را ابتدا در تشخیص تمامی مواد احتمالی مصرفی به صورت قطعی و سپس درمان هرکدام از آنها به صورت تخصصی راهنمایی میکند
      برای مشاوره بیش تر می توانید با شماره های :
      تلفن : 55140531 -55142183 همراه : 09123072165

  6. ‌‌ 11 آذر 1402

    سلام عوارض مصرف نکردن شیشه تا چه مدت پس از ترک ادامه دارد

    • matin 27 آذر 1402

      سلام دوست عزیز
      نشانه های محرومیت از شیشه بیش از اینکه جسمانی باشد به صورت عوارض روانی خود را نشان میدهد
      بی قراری
      بی حوابی
      میل شدید به مصرف
      توهم و پرخاشگری
      این ماده محرک به دلیل اثر گذاری بربخشی از مغز به نام سامانه لیمبیک تاثیرات مخربی بر فرد میگذارد
      شدت و مدت زمان این عوارض نیز می تواند تحت تاثیر عواملی متعددی زمان متفاوتی را به خود اختصاص دهد و حتی برخی از این عوارض در صورت ترک غیراصولی دائمی باشند
      اما اگر ترک اصولی و همرا با نظارت پزشک متخصص و روانشناس باشد تمامی این عوارض قابل کنترل هستند
      مرکز ترک اعتیاد پردیس شما را ابتدا در تشخیص تمامی مواد احتمالی مصرفی به صورت قطعی و سپس درمان هرکدام از آنها به صورت تخصصی راهنمایی میکند
      تلفن : 55140531-55142183 همراه : 09123072165

  7. اسد 23 آذر 1402

    من 20ساله شیشع میزدم که سه ماه است ترک کردم کافیه خودتون رو از لحاظ زهنی نترسونید این مقاله هم درباره ترک آمفتامین بود امروزه تو شیشه هایی که تو بازار است همه چی پیدا میشه جز آمفتامین پس خیلی راحته ترک کردنش من خودم که هیچ خماری ندیدم خیلی راحت گزاشتم کنار فقط کافیه چند روز نکشید خودتون متوجه میشید

    • matin 26 آذر 1402

      ترک شیشه بیش تر از اینکه وابستگی جسمانی ایجاد کند وابستگی روانی دارد
      تاثیرات این ماده نیز بیش تر روی مغز بوده و بر حافظه و تمرکز قدرت تشخیص و قضاوت تاثیر گذاشته و همچنین مشکلات روانی زیادی ایجاد و تشدید میکند که از شایع ترین آنها توهمات دیداری و شنیداری و انواع هزیان است
      ترک اصولی تحت نظارت پزشک وبرنامه درمانی شخصی سازی شده که برای هر فرد متفاوت است میتواند تاحد زیادی از بروز عوارض جلوگیری کند
      در کلینیک پردیس اجرای متدهای سم زدایی پیش رفته و شخصی سازی شده توسط پزشک متخصص و همراهی روانشناس با تجربه به شما در ترکی بدون درد و خماری کمک می کند
      برای کسب اطلاعات در خصوص متدهای سم زدایی و مشاوره رایگان شخصی سازی شده با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید
      تلفن : 55140531 -55142183 همراه : 09123072165

  8. مژگان 24 آذر 1402

    سلام.برادرم شیشه استفاده میکنه.پدر و مادرم پیر هستند.اونها رو اذیت میکنه.دایما با خودش حرف میزنه.از زمانی که کمپ لنگرود آتیش گرفته از طرف دادگاه تمام کمپ های فعال شهرستان رودسر رو تعطیل کردن.نمی دونم چیکار کنم.

    • matin 26 آذر 1402

      سلام وقت بخیر
      بله از تاثیرات شیشه علاوبره بر نوروترانسمیتر ها روی بخش هایی از مغز تاثیر گذاشته که حافظه و تمرکز مختل کرده و همچنین فرد توهمات دیداری و شنیداری تجربه خواهد کرد
      ترک اصولی این ماده در بهبود علائم تاثیر خیلی زیادی دارد
      ترک اصولی تحت نظر پزشک متخصص و روانشناس با تنظیم برنامه شخصی انجام خواهد شد و باید شامل پیگیری های بعدی باشد
      در کلینیک ترک اعتیاد پردیس تحت نظر پزشک و روانشناس مجموعه مناسب ترین مسیر برای تجربه ترک آسان و شخصی سازی شده طراحی و اجرا خواهد شد
      برای مشاوره بیش تر می توانید با شماره های :
      تلفن : 55140531 -55142183 همراه : 09123072165

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پشتیبانی سایت